Iphone 3gs lanseres i dag

Iphone 3gs lanseres i dag

Network Norway tar innversvingen på Netcom og Telenor. Se prisene.

– Nå har vi vært på hugget. Som utfordreren i det norske telemarkedet strekker vi oss litt lenger, sier kommunikasjonsdirektør Tom Guldberg i Network Norway. Til Computerworld kan han fortelle at selskapet nå er først ute med nye Iphone 3gs.

- Vi har allerede fått et antall telefoner og får nye forsyninger til uken. Fra i dag begynner vi å sende ut telefoner til de som bestiller, sier Guldberg.

Dermed slår Network Norway både Telenor og Netcom som først lanserer Iphone 3gs den 31. juli.

LES OGSÅ: Iphone 3GS til Norge 31.juli

Guldberg sier det har vært viktig for selskapet å være først. Og at de selger den nye iPhone 3gs både med og uten binding, slik at det blir opp til den enkelte å avgjøre hvilket abonnement den nye Iphonen skal knyttes opp mot.

- Vi har jobbet intenst for å få dette til. Telefonene kjøpes gjennom Apples distribusjonskanal, så alle garantier er således tilstede, sier Guldberg.

Iphone i butikken

Den nye Iphonen er også tilgjengelig hos en del nettbutikker. Salgssjef Sven-Robby S. Dierkes i Webbutikken opplyser overfor Computerworld at de tilbyr Iphone 3gs uten operatørlås, og full garanti.

I en epost skriver han at de har fått inn rundt 30 telefoner, og at det her er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. I neste uke får de inn flere telefoner. Prisene på telefonene i dag er 9499,- for 16GB. og 10849,- for 32GB.

- Vi er klar over at prisene på telefonen er ganske stive, men dette skyldes høy eurokurs og det faktum at det er få enheter tilgjengelig på markedet. Etter hvert som tilførselen av antall mobiler øker på markedet vil vi selvfølgelig senke prisene, men Webbutikken vil være tidlig ute med nyhetene, og har denne gangen klart å lansere Iphone 3GS i Norge 3,5 uker før teleoperatørene lanserer telefonen, sier Dierkes.

Priser fra Network Norway:

Priser inklusive mva.

Uten binding

12 mnd binding

24 mnd binding

Iphone 3GS 16 GB

8374 kr

6999 kr

4499 kr

Iphone 3GS 32 GB

9499 kr

8124 kr

5399 kr

Abonnementet du får med på kjøpet er "Alt inkludert", som koster 1000 kroner i måneden, og inkluderer 3000 meldinger, 3000 ringeminutter, ingen oppstartsavgift og fri bruk av datatrafikk.

Les om:

Komponenter