iPhone 3GS revet vekk på en time

iPhone 3GS revet vekk på en time

Netcom: Utsolgt. Telenor: Utsolgt. Chess: Utsolgt.

Etterspørselen etter nye iPhone 3GS har vært enorm. Fredag ettermiddag er det utsolgt hos både Netcom, Telenor og Chess.

- Det stemmer! Det er utsolgt stort sett overalt, både i vanlige butikker og på nettet, forteller Øystein Vederhus, kommunikasjonssjef i Netcom.

Netcom tyvstartet salget på Expert Klingenberg allerede ved midnatt fredag. Ifølge Vederhus var det rundt 100 personer som hadde møtt opp for å skaffe seg iPhone 3GS. Det vanlige salget startet klokken 09. En time senere var det utsolgt, forteller Vederhus.

Og slik var det også hos både Telenor og Chess. I nettbutikken til Telenor står det: "På grunn av stor etterspørsel kan vi ikke garantere levering før i løpet av uke 33". Hos Chess er forventet leveringstid 15. august.

Øystein Vederhus i Netcom forteller at også de forventer å ha en ny leveranse på plass innen 14 dager. Han oppfordrer folk til å melde seg på nyhetsbrevet til Netcom, slik at de får beskjed med en gang telefonen er på lager igjen.

Hvor mange enheter av iPhone 3GS som er solgt er ikke kjent. Hvis du ikke har rukket å skaffe deg iPhone 3GS kan det være lurt å sjekke de ulike elektronikkbutikkene. Kanskje er du heldig!

Les om: