- iPhone 4 i salg fra 28. juli

- iPhone 4 i salg fra 28. juli

Hett rykte: iPhone 4 fås kjøpt i Norden fra onsdag 28. juli.

Det er svenske Macworld som melder dette, med det spanske nettstedet Actualidad iPhone som kilde. Det spanske nettstedet refererer til en Twitter-melding fra den spanske mobiloperatøren Movistar, der det hevdes at iPhone kommer i salg i Spania onsdag 28. juli.

Dersom dette stemmer, kommer iPhone 4 trolig i salg også i Norge fra samme dato.

LES OGSÅ:

FaceTime for iPhone 4

Norge er med på en liste over land som Apple tidligere har antydet skal få iPhone 4 i salg i løpet av juli måned. Disse landene er Australia, Belgia, Danmark, Finland, Hong Kong, Irland, Italia, Canada, Luxemburg, Nederland, Norge, New Zealand, Sveits, Sverige, Singapore, Sør-Korea og Østerrike.

Foreløpig er iPhone 4 bare tilgjengelig i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan. Den enorme etterspørselen har skapt spekulasjoner om lanseringen i andre land kan komme til å bli forsinket, men nå er det altså kommet signal om at 28. juli blir dagen mange iPhone-entusiaster har ventet på.

LES OGSÅ:

iPhone 4 innfrir

Det gjenstår naturligvis å se om det er noe i ryktene. Tidligere har det gått sterke rykter om at datoen for salgsstart i Norge vil være 23. juli.