Iphone 6 med buet glass?

Iphone 6 med buet glass?

Større skjerm med buet form i tredje kvartal 2014, ifølge rykter.

Ikke før er iPhone 5s og 5c lansert, så svirrer allerede ryktene om iPhone 6.

Etter regn kommer sol, og etter iPhone 5 kommer ubønnhørlig en iPhone 6 en gang. Og dersom Apple er tro mot tidligere lanserings-sykluser, blir det til høsten neste år.

Og antakelig blir det ikke bare en, men to nye telefoner vi får se om et års tid - altså en iPhone 6s og en iPhone 6c. Det er all grunn til å tro at Apple vil holde på ideen om et slikt tospann, selv om ryktene tilsier at salget av 5c ikke har vært like stort som Apple hadde håpet på.

Bloomberg mener å kunne vise til kilder som sier at de nye iPhone 6-modellen begge også vil ha større skjerm. 6c-varianten vil få en 4,7 tommer skjerm, mens 6s toppmodellen vil få et fem-tommers display.

Andre spekulasjoner knytter seg også til en ide om trykksensitive skjermer. Det vil si at skjermens sensorer i tillegg til å kunne registrere fingre også vil være følsom overfor hvor hardt man trykker på den.

Dette kan være interessant for eksempel for penn-input i tegne-applikasjoner, men også være nyttig for å fange opp uønskede berøringer mot kantene av skjermen dersom den fyller plassen lenger ut mot kanten av telefonen. Men denne teknologien vil ikke finne veien til iPhone 6-modellene tll neste år - men muligens til iPhone 7s i 2015, ifølge ryktene.

Nedenfor gjengis en konsept-video utarbeidet av Federico Ciccarese for en iPhone med buet display. Videoen er laget tidligere i år, før iPhone 5s/5c-lanseringen.

Via Bloomberg

Les om:

Komponenter