iPhone 6 som proff-videokamera

iPhone 6 som proff-videokamera

VIDEO: Imponerende muligheter i iPhone 6 - samt nye iPhone-reklamer med Timberlake-stemme.

iPhone 6 og 6 Plus er ute. Med seg har de interessante nyheter på kamerafronten.

Apples nye telefoner har samme 8 megapiksel-sensor med f/2,2-blenderåpning som forgjengeren, men blant nyhetene er Focus Pixels som sitter blant billedpunktene i brikken og som sørger for bedre autofokus. Dette kommer spesielt til nytte ved filming og ved motiver i bevegelse.

En annen nyhet er muligheten for Slo-Mo saktefilm med opptil 240 bilder i sekundet i 720p. Kameraet kan filme full HD 1080p med 30 eller 60 bilder i sekundet, og begge modellene har bildestabilisering. iPhone 6 har digital stabilisering, mens storebror 6 Plus har optisk stabilisering der linseelementene beveges med en motor.

Takket være de avanserte antiriste-funksjonene, forbedret fokus og 240-bilders saktefilm er det et kraftig filmverktøy man har mellom hendene. Vi har tidligere sett iPhone bli brukt i kommersielt øyemed i stedet for tradisjonelle proffe digital-kameraer, og disse mulighetene øker definitvt nå.

Se en imponerende YouTube-video nedenfor, signert Macmixing, der ulike kamerateknikker testes - og husk å kjøre fullskjerm-visning! Klippene benytter seg av en kombinasjon av håndholdt teknikk samt slidere for glidende filming, i tillegg til fargekorrigering i Premiere.

Og til slutt: Sjekk også ut to nye Apple-reklamer for de nye mobilene nedenfor. Stemmene, som noen kanskje vil dra kjensel på, tilhører talkshow-vert Jimmy Fallon og artist Justin Timberlake.

Via 9to5Mac

Les om:

Komponenter