iPhone-lader og beskyttelse i ett

iPhone-lader og beskyttelse i ett

Unikt konsept venter finansiering av deg.

Vi har vel alle vært i den situasjonen at batteriene på en iPhone har gått tomme.

Ille nok det, men hva hvis du er ute av huset og det ikke finnes en iPhone-lader der du er?

Apples proprietære Dock-tilkobling har sine begrensninger i slike tilfeller. EU innfører obligatorisk bruk av mini-usb-kontakter for mobile ladere, men Apples svar på det er bare en Dock-tilkobling med mini-usb-inngang. Og da er du (nesten) like lagt om du ikke har en slik for hånden.

JuiceTank er et Kickstarter-prosjekt som er på beddingen, og tanken er å integrere en iPhone-lader i et iPhone-etui. Smart, for da har du laderen alltid med deg samtidig som telefonen er beskyttet.

Noen kunne kanskje ønske seg at det også var en batteripakke inkludert, noe som ville gjort etuiet større og tyngre. Kanskje neste generasjon.

Som andre Kickstarter-prosjekter venter JuiceTank fremdeles på tilstrekkelig økonomisk backing, men det er fremdeles anledning til å bidra, og dermed også sikre seg det første opplaget dersom finansieringsmålet nås og produksjonen kan settes i gang.

For 55 dollar pluss 20 dollar i internasjonal frakt kan en JuiceTank bli din. Strømforsyningen er dual voltage, slik at den er tilpasset europeisk 220/240V nett. Eneste aber er at kontaktene har amerikansk utforming, slik at det vil behøves en adapter. Litt kjedelig, men kanskje man kan håpe på en europeisk modell ved en senere anledning.

Du kan lese mer om JuiceTank-prosjekt hos Kickstarter her. Se en promovideo nedenfor.

Les om:

Komponenter