iPhone-nytt for bilen

Belkin er på banen med nytt iPhone-utstyr for bilen.

HandsFree-løsninger er tingen for iPhone-bilister. Belkin pleier å levere gode produkter for slikt - her er vårens nyheter.

To nye modeller i TuneBase-serien har kommet: TuneBase FM og TuneBase Direct. Begge disse enhetene er relativt like - det som skiller dem fra hverandre er muligheten for tilkobling mot bilstereoen.

Dersom du har en nyere type bilstereo med AUX-inngang over en 3,5mm jack, kan du velge Direct-modellen.

Har du en eldre modell så er FM-modellen tingen - denne inkluderer en liten FM-sender som nå kringkaster på flere frekvenser, og som automatisk finner den mest egnede.

LES OGSÅ:

iPhone får TomTom GPS-navigasjon

Nesten identiske

Utover dette er altså produktene mer eller mindre identiske. Begge har sigarettenneruttak-tilkoblinger, som både forsyner en iPhone med strøm samt lader batteriet. Holderen har en fleksi-slange med festebrakett for telefonen som kan orienteres både vertikalt og horisontalt - det siste kan komme godt med nå som GPS med navigasjon snart vil være tilgjengelig med sommerens lansering av versjon 3 av telefon-programvaren.

Og begge modeller har en liten flerfunksjons-knapp nederst som brukes til å svare på anrop. Musikk som spilles over stereoanlegget vil dempes ned, og samtalelyden overføres til bilhøyttalerene. Snedig.

LES OGSÅ: Nytt liv for gammelt iPod docking-utstyr

Men prisen er selvfølgelig forskjellig for de to også: Direct-modellen koster 70 dollar, mens FM-modellen koster 90 dollar (henholdsvis rundt 435 kroner og 560 kroner). Tilgengelighet i Europa i henhold til Belkin allerede nå. Partnere i Norge er blant annet Elkjøp, Komplett og Pixmania.

Via Belkin.

Les om:

Komponenter