iPhone-problemer i Windows 7

iPhone-problemer i Windows 7

Flere brukere rapporterer om synkroniseringstrøbbel med Windows 7 og Intels P55-brikkesett.

Apples diskusjonsforum har det siden september strømmet inn meldinger om problemer med synkronisering av iPhone med Windows 7.

- Jeg kan koble til iPhone og iTunes gjenkjenner den, men programmet sier bare: "iTunes kan ikke koble til iPhone på grunn av en ukjent feil", skriver en bruker.

Fellesnevneren for de som er rammet er at de har maskiner utstyrt med Intels P55-brikkesett, som finnes på hovedkort ment for Intels i5 og i7-prosessorer. Nøyaktig hva problemet skyldes er ikke klart, men både Apple, Intel og Microsoft skal være på saken.

- Vår hovedteori er at det skyldes et problem med bios eller systemkonfigurasjonen, men vi er ennå ikke sikre, forteller en talsperson for Intel til Macworld nyhetstjeneste, IDG News.

Microsoft tror ikke de er ansvarlige, men de lover å komme med en løsning på sine nettsider dersom problemet skyldes Windows 7. Apple oppfordrer brukere av iTunes i Windows 7 til å rapportere om sine problemer på selskapets nettsider.

Noen av brukerne på Apples forum sier at de har fikset problemet ved å installere en eldre versjon av iTunes eller ved å bytte til Windows XP Mode på sine datamaskiner.

Les om: