iPhone som universal-fjernkontroll

iPhone som universal-fjernkontroll

Logitech lanserer hub for lyd- og bildeanlegg med egen app.

For mange fjernkontroller?

Livet kan bli langt enklere med en iPhone.

En fjernkontroll kan jo være kjekt å ha, men du har gjerne ikke bare en - noe som heller ikke avhjelper frustrasjonen mange kanskje føler med dårlig design av brukeropplevelsen.

I mange år har den berømte universal-fjernkontrollen vært den hellige gralen i jakten på å eliminere flertallige fjernstyrings-enheter. Ja, selv Apple-grunnlegger Steve Wozniak har en slik på samvittigheten i tiden etter at han hadde forlatt moderskipet.

Men selv universal-kontrollen har hatt sine utfordringer - og i tillegg er de ofte kostbare. Logitech frister lykken med en ny vri på denne lille nøtten, og lar din iPhone inngår i likningen.

Senteret i Harmony Smart Control-løsningen er en liten hub som sender signal til de ulike komponentene – det vil si musikkanlegg, BluRay-spillere, tv, parabolmottaker eller dekodere. Den kommuniserer med både IR, Bluetooth og WiFi, og kan dermed kontrollere enheter som også er skjult bak dører i skap- og benkesystemer.

Og for å styre hub-en bruker du din iPhone, med en tilhørende gratis-app. Her kan flere familie-medlemmer ha sitt eget favoritt-oppsett, og dette inkluderer blant annet ikoner for opptil 50 favorittstasjoner samt ett-trykks kontoll.

Appen finnes for ordens skyld også i Android-versjon.

Sveipe-bevegelser kan benyttes for å styre volum, avspilling eller kanalskifte. Hele 225 000 ulike underholdsningskomponenter lover Logitech at støttes, og gitt muligheten for nettilkobling antar vi at listen kan økes.

Pris i Norge, bestilt fra Logitech direkte, blir på 999 kroner, med forventet levering i mai. En ordinær fjernkontroll medfølger også. Forhåndsbestiiling umiddelbart.

Les mer om Logitech Harmony Smart Control her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter