iPhone-stativ i iMac-stil

iPhone-stativ i iMac-stil

VIDEO: Det mest oppsiktsvekkende ved iPhone-stativet iClooly er markedsføringen.

Det er ikke alt man blir klok av - litt som Bill Gates' reklamestunt. iClooly er et iPhone-stativ som - selv om det er nyttig nok - markedsføres på en ganske snodig måte.

Noen har sin iPhone i Apples egen dokkingstasjon. Når de er på jobb, for eksempel. Alltid strøm tilgjengelig, og god visuell tilgang. Perfekt i kombinasjon med et Bluetooth-headset. Sparer deg for riper i lakken, også. En begrensning er derimot den vertikale orienteringen.

La oss si at du vil ha telefonen horisontalt orientert, for å bla i album-cover eller for å se nettsider i bredden?

iClooly

Da trenger du et stativ som RockRidgeSounds iClooly. Utformet i en slags faux iMac-stil står den i stil med både en iPhone og en iPod Touch.

Du kan til og med dreie holderen fra vertikalt til horisontalt. Hull til kabler og inn- og utganger er det selvfølgelig tenkt på. I og for seg et fint produkt.

Det rare er imidlertid ikke navnet, men markedsføringen.

De av oss som har bivånet et japansk underholdnings-program på TV, vet at humoren kan være ganske så forskjellig på tvers av kulturene. Men ikke ta mitt ord for det - se videoen selv nedenfor. En lettere 3D-animert Steve Jobs og Bill Gates er tydeligvis enige om hvor klult det er med iClooly.

Pris: Ca. 380 kroner fra RockRidgeSound .

Les om: