iPhone-stativ for skrivebordet

iPhone-stativ for skrivebordet

Sitter fast på pulten eller nattbordet med mikrosugekopper.

Er det ikke litt synd å la en iPhone ligge og slenge på bordet? Det er bedre å ha litt stell på sakene. Med litt hjelp fra Bluelounge.

Apple selger selv en iPhone-dock for bord-bruk - denne iPhone 4-modellen koster 249 kroner fra Apple direkte. Den er i utgangspunktet begrenset til denne modellen i passformen, og kun for vertikal orientering.

Bluelounge har etablert seg som et ryddig navn innen iPhone-tilbehør og andre ordenssaker. Vi har tidligere skrevet bladt annet om denne lille saken - også fra Bluelounge - som fungerer både som nøkkel- og myntskrin samt som iPad- og iPhone-stativ.

Siste genistrek fra den kanten er et lite bordstativ kalt milo som egner seg utmerket for en iPhone 4. Bluelounge benytter seg av en spesiell kontaktoverflate som består av mange mikroskopiske små sugekopper for å holde på en gjenstand med fortrinnsvis slett og blank overflate.

Et fint bruksområde for en milo sammen med en iPhone er som en nattbordsklokke, for eksempel med appen Nightstand fra Kensington. Gratis i iTunes App Store her .

Og milo lar deg bestemme orientering helt selv - liggende, stående, på skrått. Og ledninger kan komme akkurat der det passer. Og foten har en utforming som imiterer bordstativet til et Apple Thunderbolt Display, for det perfekte helhetsinntrykket på arbeidsflaten.

Du kan lese mer om, samt bestille, Bluelounge milo her. milo koster 15 dollar (omlag 80 kroner) ekskludert frakt. Kommer i fargene sort og hvit. Se en introduksjonsvideo nedenfor.

Les om:

Komponenter