iPhone-styrt alarmanlegg

iPhone-styrt alarmanlegg

Kan også logge hvem som kommer og går i hjemmet.

Nå kan du sikre hjemmet ditt med et alarmanlegg som du kan fjernstyre fra din iPhone.

Alarm-anlegg kan være en kostbar affære, spesielt dersom dette er tilknyttet en vekter-sentral. Du kan få rabatt på forsikringen, men avtalene krever ofte bindingstid og en viss økonomisk forpliktelse.

iSmartAlarm (kanskje ikke det beste navnevalget) er et frittstående anlegg som kun trenger en engangs-investering samt nettilgang. Slår alarmen ut, må du selv kontakte politiet dersom det er fare på ferde.

Anlegget vil ta bilder ved en hendelse og sende disse til din iPhone. Du vil også få beskjed om hvilke sensorer som er utløst, og fra en egen app kan du også sjekke at hjemmet er sikkert når du legger deg om kvelden.

Takket være smart-tags kan også personer i husstanden registreres når de kommer eller går, slik at du vet at minstemann har kommet trygt hjem igjen (og til avtalt tid).

Anlegget var en del av en crowd funding-kampanje under IndieGoGo, men prosjektet er over-finansiert og dermed klar for produksjon.

Du kan kjøpe en basispakke for cirka 200 dollar, altså rundt 1200 kroner (før frakt og avgifter) her . Pakken inneholder basestasjon, dør- og vindussensorer samt tags for å sense personer. Ytterligere sensorer kan kjøpes separat.

Les mer om iSmartAlarm her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Komponenter