iPhone-styrt helikopter

iPhone-styrt helikopter

UKESLUTT: Rykter, oppdateringer og smånytt fra uka som gikk.

Hver fredag oppsummerer vi uka som har gått i Macworld-verden. Ukas video er hentet fra IDG News Service, Macworlds internasjonale nyhetstjeneste.

Elektromessen CES pågår nå i Los Angeles i USA. Noe av det heftigste som har blitt vist frem er Parrots iPhone-styrte heliktopter «AR.Drone».

AR.Drone kommuniserer med din iPhone eller iPod touch via wlan. Helikopteret har et innebygd kamera og med såkalt «augmented reality» (utvidet virkelighet) kan du krige mot virtuelle droner. Helikopteret slippes for salg senere i år. Prislappen er ukjent, men blir trolig ikke billig.

Les mer på Parrots nettsider. Videoen, som er øverst i artikkelen, er på engelsk.

Ukas rykter:

Den første uka i det nye året har vært full av iTablet-rykter. Les her og her. Apples beryktede tavle-pc skal visstnok vises frem den 27. januar, lanseres i mars og koste under 1000 dollar.

Ukas oppdateringer:

Årets første programoppdatering er av kommunikasjonsprogramvaren Bonjour. Bonjour-oppdatering 2010 fikser problemer med forbindelsen mellom iTunes og Apple TV. Så eier du en Apple TV er det bare å oppdatere systemet ditt. Det gjør du som vanlig i Programvareoppdatering.

Ukas tre mest leste på macworld.no:

1. 10 viktige Apple-saker i 2009
Her er noe av det Apple vil bli husket mest for i 2009

2. Innovativt med Gule Sider Live på iPhone
TEST: Gule Sider viser deg veien på iPhone.

3. Apple lekker informasjon med vilje
Tidligere Apple-sjef forteller hvordan Apples "kontrollerte lekkasjer" fungerer.

Les om: