iPod genererer mer trafikk enn mobiltelefoner

iPod genererer mer trafikk enn mobiltelefoner

iPod skaper mer internettrafikk enn de fleste mobiltelefoner.

Det er ikke bare Apples mobiltelefon iPhone som skaper usedvanlig mye internett-trafikk. Det samme gjelder musikkspilleren iPod touch, viser en undersøkelse gjennomført av Admob.

Apples iPod touch ikke er ingen mobiltelefon og den eneste måten den kan kobles til internett er via trådløse nettverk. Likevel havner den på andreplass over mobile enheter som brukes mest på internett.

En undersøkelse gjennomført av mobilreklameselskapet Admob viser at iPod touch står for 6,7 prosent av all internettrafikk fra mobile enheter på Admobs nettverk, skriver amerikanske PC World .

LES OGSÅ:

To av tre mobilsurfere bruker iPhone

Førsteplassen inntas av storebror iPhone med 11,2 prosent av all trafikk. På tredjeplass finner vi Motorolas Razr med 2,9 prosent.

Den nye trenden

Smarttelefoner blir stadig mer populære. Ifølge undersøkelsen har bruken av smarttelefoner gått fra 26 prosent til 33 prosent av all trafikk på Admobs nettverk i løpet av det siste halve året.

iPhone er den mest brukte smarttelefonen både i USA og resten av verden, med henholdsvis 33 prosent og 49,5 prosent av all trafikken generert av smarttelefoner.

LES OGSÅ:

Her får du gratis iPhone

Admob måler trafikk gjennom reklame på mer en 6.000 mobilnettsider rundt omkring i verden. Tallene i denne undersøkelsen gjelder for februar.

Les hele undersøkelsen her (pdf-fil).

Les om:

Komponenter