iProd, hva er det?

iProd, hva er det?

iPhone 3.0 avslører nye, mystiske produktnavn.

Alle produktene til Apple har et vanlig navn og et produktnavn som spesifiserer nøyaktig hvilken modell det er. iPhone heter for eksempel "iPhone 1,1", mens iPhone 3G heter "iPhone 1,2".

I den nåværende versjonen av iPhone-programvaren (2.0) finnes det en kode for en "iPhone 2,1", som har bidratt til de stadige spekulasjonene om en ny iPhone-modell i senere år.

LES OGSÅ:

Ny iPhone i juni?

I den kommende iPhone 3.0 har det nå dessuten blitt oppdaget flere referanser til foreløpig ulanserte produkter, skal vi tro Boy Genius Report. Det er utviklere med tilgang til programvaren som har gjort oppdagelsen.

Disse er: iProd0,1, iPod2,2, iPhone3,1, iFPGA och iPod3,1.

Ifølge Macworld.se kan iPod2,2 kan tenkes å være neste iPod touch, ettersom dagens modell heter iPod2,1. iPhone 3.0 kan være en enda mer oppdatert modell av iPhone, hvis "iPhone2,1" er nestemann ut - hvis de ikke hopper over den. FPGA står vanligvis for ”field programmable gate array” og er en avansert type krets der selve kretsen kan programmeres om.

LES OGSÅ:

Her er iPhone 3.0

Boy Genius Report har ingen anelse om hva iProd kan være, men spekulasjonene er som vanlig mange. Ars Technica tror verken det er en iPhone eller en iPod touch. Noen tror det kan være en iPhone nano, andre mener at Apple endelig kommer med en tavle-pc. Hva tror du?

Les om: