- iTablet slippes i mars

- iTablet slippes i mars

I tillegg går det rykter om iPhone OS 4.0.

Spekulasjonene rundt Apples tavle-pc kommer trolig til å nå nye høyder i løpet av de neste ukene.

Denne gangen er det Wall Street Journal som fyrer opp i ryktepeisen, i en artikkel hvor de hevder at den beryktede tavle-pcen slippes i mars. I artikkelen oppgir WSJ dessuten at lanseringen kommer til å skje allerede denne måneden, som vi tidligere har nevnt.

Opplysningene skal ifølge WSJ komme fra personer som har blitt informert av Apple direkte.

Ifølge kildene vil tavle-pc-en komme med en berøringsskjerm på mellom 10 og 11 tommer. Prislappen havner på nivå med Macbook, det vil si rett under 1000 dollar, noe som i Norge vil kunne bety alt fra 8000 til 10 000 kroner (avhengig av moms).

I forrige uke uttalte den tidligere Google-sjefen i Kina, Kai-Fu Lee, at Apple forventer å selge ti millioner enheter av tavle-pc-en det første året. Ifølge Lee vil den se ut som en stor iPhone og koster under 1000 dollar.

Viser frem nytt iPhone-OS?

Ifølge avisen Financial Times har Apple reservert plass i konferansesenteret Yerba Buena Center i San Francisco den 26. januar.

All Things D skriver imidlertid at annonseringen finne sted dagen etter, onsdag 27. januar. Apple har vanligvis lansert nye produkter på en tirsdag. Den forrige lanseringen av nye iPod nano-spillere skjedde imidlertid på en onsdag.

I tillegg til tavle-pc-mani, har det også dukket opp rykter om at en oppdatering av iPhone-operativsystemet er på vei.

Ifølge det franske nettstedet Mac4Ever kommer Apple også til å vise frem første betaversjonen av iPhone OS 4.0, samt en ny versjon av iPhone SDK, samtidig som tavle-pc-en annonseres.

Les om:

Komponenter