iTunes 9 henter ny musikk automatisk

iTunes 9 henter ny musikk automatisk

iTunes har fått automatisk mappeovervåking. Slik fungerer det.

iTunes 9 kommer med en funksjon som har vært etterlyst i årevis, nemlig automatisk mappeovervåking. i iTunes-mappen din ligger det en mappe som heter Legg til automatisk i iTunes. Denne mappen sjekker programmet regelmessig for nytt innhold og plasserer det deretter i iTunes-biblioteket ditt.

Hvis iTunes finner innhold den ikke støtter, for eksempel videoer som er lastet ned fra internett, så putter den filene i en undermappe som heter Ikke lagt til. Filene legges i hver sin undermappe med dato og klokkeslett for når iTunes avviste filen.

Legg til automatisk i iTunes-mappen kan være en lur plassering for mediefiler som du laster ned fra internett, men Apple anbefaler at du ikke legger ufullstendige filer i mappen.

Det er dessuten ikke mulig å få iTunes til å overvåke noen av de andre mappene på harddisken din. Hvis du har en stor samling musikk utenfor iTunes-mappen, kan det være like greit å bare dra filene over i iTunes på vanlig måte. Særlig hvis du i utgangspunktet ikke ønsker å ha musikk organisert i iTunes-mappen (for dette gjør den selv om du har deaktivert funksjonen i iTunes' avanserte innstillinger).

Les om:

Komponenter