Itunes senker Vista

Itunes senker Vista

Installerer du Itunes 8 på en pc med Vista, kan du få et gjensyn med den gode, gamle blåskjermen.

Ikke installer Apples musikkprogramvare Itunes 8 på en pc med Microsofts operativsystem Windows Vista. De to liker hverandre ikke, og man risikerer å få blåskjerm, skal vi tro en rekke brukere.

Problemene med de to populære programvarene kommer frem på en Apple-blog som besøkes av tusenvis av Apple-brukere. Her er det mange klager fra folk som har fått problemer med pc-en etter de oppgraderte Apples programvare.

- Jeg har akkurat installert Itunes 8 over min Itunes 7, på Vista.

- Nå får jeg en blåskjerm hver gang jeg kobler til Ipod nano-en min. Dette har skjedd meg nå tre ganger. Selv om jeg har koblet den til når jeg starter pc-en skjer dette.

Før jeg installerte Itunes 8 har jeg aldri hatt dette problemer med Vista siden jeg installerte det", skriver brukeren.

LES OGSÅ: Ti ting vi hater i Itunes

Usb-porter

I tillegg renner det inn med meldinger fra andre folk som har opplevd det samme. I hundrevis av innlegg diskuteres problemene. De hender at brukerne har greid å finne en løsning.

Ifølge noen innlegg hjelper det å bytte om på usb-portene på skrivere og skannere. Men andre mener dette er for mye jobb.

- Det høres ut som altfor mye arbeid for meg. Det er flere enn fem som har dette problemet. Da er det opp til dem (Apple, red. anm.) å gjøre noe med det.

Det er ikke første gang Apple har trøbbel med Windows Vista. Itunes versjon 7.7 hadde tidligere lignende problemer. Apple har offisielt ikke svart på utfordringene ennå.

Se hele diskusjonen her.

Komponenter