iWork til iPhone og iPod touch

iWork til iPhone og iPod touch

Nå kan du ha hele Apples kontorpakke i lommen.

Apples produktivitetspakke iWork, som allerede finnes for iPad, kommer nå også til iPhone og iPod touch. Det ble klart kort tid etter at Apple bekreftet at de ville vise frem iOS og iCloud i neste uke.

iWork består appene Keynote, Pages og Numbers, og selges enkeltvis for iOS.

Med Keynote, Pages og Numbers kan du importere og eksportere dokumenter fra iWork for Mac og Microsoft Office. Du kan skrive ut trådløst med AirPrint, og inkludere maler og temaer designet av Apple. Du kan dele presentasjoner, dokumenter og regneark rett fra app'en.

Apples markedsføringssjef Phil Schiller sa dette om lanseringen:

- Du kan nå bruke Keynote, Pages og Numbers på en iPhone og iPod touch for å skape fantastiske presentasjoner, dokumenter og regneark rett i din hånd. Den utrolige Retina-skjermen, det revolusjonære multitouch-grensesnittet og vår kraftige programvare gjør det enkelt å skape, redigere, organisere samt dele alle dine dokumenter fra en iPhone 4 eller iPod touch.

Gratis for eksisterende brukere

Det siste som her sies antyder at det vil bli noe begrenset funksjonalitet på en iPhone 3GS og muligens en tredjegenerasjons iPod touch. Pages for iOS koster 55 kroner i iTunes App Store her . Numbers koster det samme her . Det gjør også Keynote - se her .

Oppdateringen er gratis for eksisterende kunder. Pages, Numbers og Keynote er nå universal-apper som kjører på en iPad eller iPad 2, en iPhone 3GS eller iPhone 4, samt iPod touch (3. og 4. generasjon).

Se en video der Apple-sjef Phil Schiller demonstrerer iWork for iPad under. Via Apple.

Les om: