Jobs har hatt levertransplantasjon

Jobs har hatt levertransplantasjon

Årsaken til Apple-sjefens sykefravær er trolig avslørt.

Apple-sjef Steve Jobs' sykefravær har blitt meget lite kommentert av Apple selv - nå viser det seg at han har hatt en levertransplantasjon. Dette forteller den meget troverdige forretningsavisen The Wall Street Journal.

Det overraskende er at avisen ikke kan vise til en eneste kilde. Dette kan muligens tyde på en lekkasje fra Apple selv - forrige gang jobs undergikk en større operasjon for kreft fikk omverdenen heller ikke vite dette før i etterkant.

LES OGSÅ:

- Steve Jobs virker frisk

Angiveligvis skal operasjonen ha funnet sted i deltstaten Tennesse for to måneder siden. Ingen av de store sykehusene der vil bekrefte saken, men nyheten virker likevel troverdig da det er et kjent faktum at ventelisten for transplantasjoner er langt kortere her enn for eksempel i Jobs' hjemstat California.

Ryktene vil ha det til at Jobs allerede har blitt observert på Apple-campusen i full vigør, men dette skal en ta med en klype salt med tanke på rekonvalesenstiden for et slikt større inngrep. Apples offisielle standpunkt er fremdeles at Jobs har til hensikt å komme tilbake til Apple innen utgangen av måneden.

Via WSJ.

Les om:

Komponenter