Jobs på jobb igjen

Jobs på jobb igjen

I en pressemelding fra Apple er det sjefen sjøl som uttaler seg om åpningshelgen til iPhone 3G S.

Apple annonserte mandag at de har solgt over én million eksemplarer av iPhone 3G S siden salgsstart fredag. I tillegg har over seks millioner kunder lastet ned iPhone 3.0-programvaren siden lansering onsdag 17. juni.

- iPhone vinner valget. Med over 50.000 applikasjoner tilgjengelig fra Apples revolusjonære App Store, har iPhone et større overtak enn noensinne, sier Steve Jobs i en pressemelding.

Vent nå litt. Steve Jobs? Det må jo betyr at Apple-sjefen er tilbake i jobb igjen? Glade nyheter for både selskapet og dets mange fans.

Jobs har vært i permisjon siden januar grunnet helsemessige årsaker. I helgen kunne Wall Street Journal fortelle at han hadde fått en levertransplantasjon for rundt to måneder siden for å behandle en ikke oppgitt medisinsk tilstand. Den anerkjente forretningsavisen skrev imidlertid at han var ventet tilbake i jobb i slutten av juni.

LES OGSÅ:

Jobs har hatt levertransplantasjon

Vil Wall Street juble?

iPhone har vært en voldsom suksess for Apple. Da den første modellen kom i 2007, tok det 74 dager for Apple å nå én million solgte telefoner. Da iPhone 3G ble lansert i juli i 2008 tok det bare tre dager. Ettersom helgens tall ikke inneholder salget av de prisnedsatte iPhone 3G-modellene, er det stor sannsynlighet for at Apple nå har gjort sin mest vellykkede produktlansering noensinne, skriver Apple Insider.

Dette er trolig gode nyheter for Apple på Wall Street. Noen analytikere spådde at Apple ville selge færre iPhone 3G S-modeller, anslagsvis et tall mellom 500.000 til 750.000 modeller.

Les om: