Kabinett med vannkjøling

Kabinett med vannkjøling

Noe av det skumleste med vannkjøling er jobben med å kutte og borre i dyre kabinett.

Nå ser det ut til at Gigabyte har kommet med en løsning for de som ikke føler seg helt komfortable med å vansire kabinettet sitt.

Poseidon 310 er nemlig spesialtilpasset for vannkjøling, og byr på ekstra plass til slanger, pumpe og det som ellers trengs. I tillegg er det boret klar hull til slangene og montert radiatorfester bak på kabinettet.

LES OGSÅ: Vannkjølt hovedkort

For de fleste er kanskje Gigabyte best kjent for det som skal inn i selve kabinettet, som hovedkort og grafikkort, men selskapet har et mye bredere produktspekter enn som så.

Selskapet lager blant annet også kabinetter til selvbyggere, og den nyeste modellen burde være særdeles interessant for vannkjølingsentusiaster.

Poseidon 310 leveres i enten svart eller sølv, og Gigabyte lover at det skal være plenty med plass til det du trenger av både maskinvare og vannkjølingstilbehør.

Selv om du kommer langt med vann, trengs det gjerne også litt luftflyt i vannkjølte maskiner. Derfor har Gigabyte installert to 120-millimeter vifter. De skal sikre god luftgjennomstrømming, samtidig som støynivået holdes nede. For å hindre støy er kabinettet også utstyrt med vibrasjonsdempende harddiskfester, med plass til fem 5,25-tommers enheter og fem 3,5-tommers enheter.

Gigabyte har så langt ikke offentliggjort pris eller lanseringsdato for det nye vannkjølingskabinettet.

Du kan lese mer om Poseidon 310 hos Gigabyte.

LES OGSÅ: Grafikkort med vann og luft