Kabinett for Nvidia-frelste

Kabinett for Nvidia-frelste

Er du «Nvidia fanboy» kan Cooler Masters nye kabinett være midt i blinken for deg.

Enkelte får et noe spesielt forhold til enkelte maskinvareleverandører. I forum relatert til maskinvare blir uttrykket «fanboy» gjerne benyttet i henhold til en del medlemmer som sterkt forsvarer sin favorittprodusent. Gjerne er dette knyttet til Nvidia, ATI, AMD og Intel.

Cooler Masters Stacker-kabinett har en god stund vært populære for selvbyggere med kraftige konfigurasjoner. Nå har de kommet med en spesialversjon av sin Stacker 830-serie – i Nvidias farger og stor Nvidia-logo i front.

Kabinettet støtter ATX- og E-ATX-hovedkort og er sertifisert av Nvidia i henhold til SLI-konfigurasjoner. Kabinettet har hele ni 5,25-brønner og det følger med en modul for opptil fire harddisker (monteres i 5,25-brønnene). For systemer som utvikler svært mye varme er det mulig å montere inn hele ni 120 mm-vifter.

Kabinettet leveres med 850W strømforsyning – også den sertifisert av Nvidia til SLI-konfigurasjoner. Cooler Master Stacker-serien er ellers kjent for å være svært fleksible kabinetter med unike funksjoner man ikke finner hos andre aktører. Man kan også kjøpe BTX-sett hvis det på sikt skulle bli aktuelt å benytte hovedkort med denne formfaktoren i kabinettet.

Prisen for kabinettet er cirka 3 000 kroner inklusive mva. Det virker imidlertid som norske aktører forventer å selge en del – for eksempel Komplett/Norek oppgir å ha over 100 eksemplarer av det spesielle kabinettet på lageret.

Mer informasjon finner du her.

Les om: