Kamerastativ for iPhone

Kamerastativ for iPhone

Gorillamobile for iPhone kan brukes både som kamerastativ og til å feste iPhone-en når du vil se video.

Gorillapod er navnet på et kjent kamerastativ som utmerker seg med at det er lite og fleksibelt. Det brukes til å feste digitalkameraer til hva det måtte være for å få stødig underlag - en bordkant, et rekkverk, en stang eller en gren, for eksempel.

LES OGSÅ: Alt om iPhone og iPod

Nå følger produsenten Joby opp med en variant av stativet utviklet for iPhone og iPod touch: Gorillamobile for iPhone 3G/3GS og Gorillamobile for iPod touch.

Kuleledd-konstruksjon

Beinene på stativet har en vridbar kuleledd-konstruksjon som gjør at stativet kan monteres praktisk talt hvor som helst. - Dette gir nye muligheter når det gjelder plassering av iPhone eller iPod for fotografering, videoinnspilling eller videovisning, hevder produktspesialist Odd Bergstø hos Focus Nordic Norway, den norske importøren av Jobys produkter.

LES OGSÅ:

Gyldendals Topp 10 til iPhone

- Gorillamobile kan brukes til å plassere iPhone, digitalkamera, gps-enhet, spillenhet, mp3-spiller, projektor i lommeformat eller minivideokamera omtrent hvor som helst. Perfekt hvis man skal se på film på flyet eller i baksetet på bilen, fremholder Bergstø.

iPhone-program

Joby lanserer også en ny versjon av Gorillacam, en iPhone-applikasjon som gir det innebygde kameraet nye funksjoner som blant annet selvutløser, fotografering i tidsintervall og opptak av raske bildeserier.

Den nye versjonen tilbyr dessuten 4x zoom og bildestabilisering. Applikasjonen er til nå lastet ned 1,5 millioner ganger. Den er gratis og tilgjengelig via iPhone App Store.

Gorillamobile for iPhone 3G/3GS og Gorillamobile for iPod touch koster cirka 495 kroner inklusive mva.

Mer informasjon her .

Les om:

Komponenter