Kjør miljøvennlig med iPhone i bilen

Kjør miljøvennlig med iPhone i bilen

UKESLUTT: Rykter, oppdateringer og smånytt fra uka som gikk.

Hver fredag fremover kommer vi til å oppsummere uka som har gått i Macworld-verden. Ukas video er hentet fra IDG News Service. Nissan har utviklet en applikasjon til iPhone som gjør det enklere å kjøre mest miljøvennlig. Se applikasjonen i videoen ovenfor.

Ukas rykter

Det har vært middels aktivitet på Apple-ryktefronten denne uka. Amerikanske FCC la ved en feiltakelse ut skisser av Apples nylig godkjente datamus med multitouch, dermed er det enda flere tegn som tyder på at en ny datamus er på vei.

I tillegg skal Apples kommende tavle-maskin visstnok produseres av Foxconn, og ifølge avisen Digitimes kommer selskapet til å produsere mellom 300 000 og 400 000 enheter til den første leveransen som skjer i januar.

Det spekuleres også i om nye Mac-er er på vei; en lettere og tynnere MacBook, en billigere Mac mini og en tynnere iMac. På flere Google-sider rundt om i verden har det dukket opp annonser som avslører informasjon om Apples kommende modeller.

Ukas oppdateringer

I tillegg til iPhone OS 3.1.2, har Apple sluppet ytterligere to oppdateringer denne uka. Apple RAID Card (Early 2009) Firmware Update 1.1 fikser en rekke feil i Apples nåværende RAID-kort.

I tillegg har det kommet en ny pakke drivere for Epsons skrivere. Epson Printer Drivers v2.1 for Mac OS X v10.6.1 krever som navnet antyder at man har oppdatert til den siste versjonen av Snow Leopard.

Ukas tre mest leste på macworld.no:

1.

16 måter å bruke alt-tasten på

Det er mange Mac-brukere som ikke kjenner til alt-tastens mange bruksområder. Her er 16 gode forslag.

2.

Endelig Flash på iPhone

Det vi alle har ventet på er støtte for Flash på iPhone. Adobe har et slags svar.

3.


VMware annonserer versjon 3 av virtualiseringsløsningen Fusion for OS X.

God helg!

Les om:

Komponenter