Kombilader til MacBook og iPad

Kombilader til MacBook og iPad

Legg til en usb-port på din MacBook-lader med PlugBug.

Er man mye ute og reiser, kanskje først og fremst i jobbsammenheng, har man gjerne med seg en hel del elektronisk utstyr som for eksempel bærbar datamaskin, smartmobil, nettbrett og så videre. Det blir fort mye kabler å drasse med seg. Eller så kan det være at man ikke har flust av ledige strømkontakter på hjemmekontoret.

Nå har Twelve South, kjent produsent av stilig tilbehør til Apple-produkter, lansert PlugBug, et tilbehør til MacBook-laderen som gjør det mulig å droppe iPad- eller iPhone-laderen. Takket være en fiffig design festes PlugBug til MacBook-laderen og byr dermed på sin egen usb-port.

Du fjerner ganske enkelt bare strømpluggen eller utvidelseskabelen som Apple inkluderer og setter PlugBug på adapteren i stedet. Ekstraladeren bruker en strømplugg som er lik Apples egen adapter, og inkluderer også et "lokk" slik at du kan bruke enheten som en separat usb-lader om dette er ønskelig.

PlugBug har en 10 Watts-strømforsyning, og ifølge Twelve South gir denne raskest mulig ladetid for en iPad. Apples nettbrett krever som kjent en del strøm - og bruker mange timer på å lade seg opp.

For øyeblikket er PlugBug bare tilgjengelig med nord-amerikansk strømkontakt. Enn så lenge vil den for nordmenn fungere som en praktisk strømdapter når man reiser til for eksempel USA, men dette kan jo være kjekt nok i seg selv. Forhåpentlig kommer internasjonale strømkontakter snart.

PlugBug koster 35 dollar og passer med en hvilken som helst MacBook-, MacBook Pro- eller MacBook Air-strømdapter, og kan lade alle modeller av iPhone, iPad og iPod touch.

Les om: