Kompakt Lamborghini

Kompakt Lamborghini

Asus har annonsert 12,1-tommers-modell i Lamborghini-serien med lynrask Penryn-prosessor.

Mange produsenter legger for tiden mye fokus på små og lette bærbare, og Asus utvider nå sin VX-serie med en 12,1-tommers-modell.

Denne serien er fra før kjent som Lamborghini-serien, som kom som et svar på Acers Ferrari-serie. Det legges her ekstra fokus på design og skjermlokket er blant annet smykket med en Lamborghini-logo. Fargealternativet for skjermlogget er gult eller sort.

Informasjonen i Asus pressemelding er noe sparsommelig og det oppgis ikke vekt for maskinen, men skulle vi tippe vil det være rundt 1,5 kilo.

Maskinen leveres ellers med Intels nye Core 2 Duo T9300-prosessor som er basert på Penryn-arkitekturen, samt Nvidia GeForce 9300M-grafikkprosessor. GeForce 9-serien til bærbare pc-er er offisielt ennå ikke lansert av Nvidia. Brikkesettet som benyttes er Intels PM965.

LES OGSÅ: Raskere prosessorer til bærbare

Skjermoppløsningen er 1280x800, harddiskstørrelsen 320 gigabyte og maskinen kan utstyres med opptil 4 gigabyte minne. Av funksjonalitet har man videre dvd-brenner med LightScribe, 802.11n wlan, fingeravtrykksleser, integrert 3.5g-kommunikasjon (HSDPA) og webkamera. Området nedenfor tastaturet er bekledd med skinn. Maskinen vil leveres med Windows Vista UIimate.

Asus har ennå ikke konkret informasjon om hva prisen vil bli i Norge og når maskinen blir tilgjengelig.

Området for å hvile håndleddene er belagt med skinn.

LES OGSÅ: Lovende ultraportabel fra Lenovo