Kompakte fra Lian Li

Kompakte fra Lian Li

Lian Li-s nye ATX-kabinett er ikke større enn mange microATX-kabinetter.

Ønsker man å bygge en pc basert på standardkomponenter, men som likevel er kompakt, kan microATX-formfaktoren være et alternativ. Med litt ukonvensjonelt design er imidlertid det nye PC-A06A-kabinettet fra Lian Li strengt tatt ikke større enn en del microATX-kabinetter, men har plass til standard ATX-hovedkort.

Lian Li har redusert høyden på kabinettet gjennom å plassere strømforsyningen i front. I enkelte andre kompakte ATX-kabinetter har produsenten lagt strømforsyningen liggende over hovedkortet, hvilket har utelukket bruk av større og mer effektive prosessorkjølere.

Kabinettet har to 5,25-tommers-brønner til for eksempel optiske enheter og tre harddiskbrønner, samt en 3,5-tommers-brønn med luke i front – for eksempel til minnekortleser eller diskettstasjon. Det benyttes gummipakning mellom harddisk og kabinett for å redusere vibrasjoner. Bak i kabinettet er det plass til to 80 mm vifter og i front er det en 120 mm vifte i forbindelse med harddiskene.

Prisen for kabinettet er 1 195 kroner inklusive mva.

Også microATX-kabinett

Lian Li har også kommet på markedet med et nytt microATX-kabinett, PC-A01. Dette kabinettet kan benyttes både stående som et tårnkabinett og liggende som et desktop-kabinett. Kabinettet har en enkelt brønn for optisk enhet, samt tre 3,5-tommers-brønner. Kabinettet leveres i sort eller aluminiumsgrått. Prisen er 995 kroner inklusive mva.

Mer informasjon: www.lian-li.no

Les om: