Konverter video til andre formater

Konverter video til andre formater

Hamster Video Converter er gratis, enkelt å bruke og støtter alle de vanligste formatene.

Kanskje du har lastet ned en video fra BitTorrent, og du ønsker å se den på din iPod, Android-smarttelefon eller på din bærbare pc. Avhengig av hvilket format som ble brukt for å lage videoen (ja, vi sikter til deg, MKV), kan det hende den ikke vil spilles av ordentlig.

LES OGSÅ:

Skriv ut nøyaktig det du vil fra nettet

Da trenger du en konverterer, et verktøy som endrer en video fra et format til et annet. Så langt har vi til gode å finne en som er enklere å bruke, eller har et mer fengende navn, enn Hamster Video Converter.

Velg ditt apparat: iPod, HTC-telefon, PSP, Nokia, osv...

Hamster-prosessen foregår i tre enkle trinn: Først velger du fila du vil konvertere, enten ved å navigere i filmenyen eller ved simpelt hen å dra fila over til Hamster-vinduet. I trinn to velger du et generisk format, (AVI, MPEG, WMV o.l.), eller et apparat: Apple TV, iPod Touch, HTC-telefon, Zune, osv. (Hamster har forhåndsinnstillinger for 16 forskjellige apparater).

I trinn tre klikker du en knapp og lener deg tilbake i stolen, mens Hamster skrider til verket. Enklere blir det ikke.

LES OGSÅ:

De beste Android-appene

Et lite råd: Når du installerer Hamster, sørg for å velge Customization, og deaktiver Bing- og verktøylinjevalgene som programmet gjerne vil installere.