Kraftpakke for iPhone

Kraftpakke for iPhone

Bærbar strøm for flatt mobilbatteri.

Japanske Elecom har designet din venn i nøden når batteriet er flatt.

Vi har alle opplevd det - strømmen er borte, men behovet er der fremdeles. Og grunnen kan være så mangt.

Kanskje glemt at de GPS-baserte stedstjenestene på din iPhone har vært påslått? Famlet i mørket med iPhone som lommelykt? Eller glemt å lade iPod-en over natten eller ligger nett-delen av laderen igjen hjemme?

Uansett så finnes det en rekke nødløsninger - noen sverger til iPhone-etuier som også er ekstra batteripakker. Å stjele litt strøm fra den bærbare er selvfølgelig også en mulighet, men da forplanter problemet seg gjerne bare.

Fra null til hundre...

Elecoms DE-A01D-1908 iPhone AA Battery Charger er en liten boks som spiser fire AA-batterier, men som derimot lover å lade opp din iPhone fra tom til full en gang.

En liten bryter for å slå lading av eller på, samt en liten LED-diode for å fortelle deg når prosessen er avsluttet. Vanskeligere er det ikke.

Ladetiden er den samme som om du hadde koblet enheten til en bærbar via usb-kabelen. Og mens vi er inne på det: usb-ledningen må du ha med selv.

Spesifikasjoner

Kompatibel med iPhone 4/3GS/3G, USB A Hunn-kontakt, DC5V, 800mA, batterier av typen AA Ni-MH eller alkaliske. Størrelse: 81 × 35 × 36 mm. Vekt: 42 gram.

Du kan lese mer om - samt bestille - herligheten her. Kommer i fargene hvit, sort, rosa og grønn.

En slik batteripakke (ekskludert batteriene, vel og merke) koster 50 dollar. I tillegg kommer 15 dollar i frakt til Norge (leveringstid cirka 4-10 dager). Norsk merverdiavgift samt fortollingsgebyr kommer i tillegg.

Les om:

Komponenter