Kulere iPhone-ledninger

Kulere iPhone-ledninger

Lei av Apples anemiske, hvite design? Sjekk ut disse retro-kablene!

Kanskje du har lyst på noe som skiller seg ut?

De hvite ledningene til iPhone og iPod-hodetelefoner har blitt et lett-gjenkjennelig varemerke for Apple. Ser du andre med denne ledningen vet du at dere er på bølgelengde.

Hodetelefoner kjøpes jo ofte separat, og mange vil også ha sett de røde Beats-ledningene. Alle helt ordinære sorte. Men hva med usb-ledningen for å lade en iPhone eller iPod?

Nå lanserte Apple nylig en helt ny type ledning med helt ny type kontakt. Denne kalles Lightning, og benyttes til nye iPhone 5 og nye iPod-modeller. Ledningen er fremdeles hvit, riktignok.

Retro-kabel

Men dersom du har en eldre type ledning med gammel plugg - type 30-pinners Dock-tilkobling - kan du nå få mer farge i livet.

Eastern Collective lanserer en sommerkolleksjon av fire forskjellige usb-ledninger med 30-pinners dokk-kontakt. Disse kan minne litt om gammeldagse tekstil-strømledninger som det fremdeler er mulig å få kjøpt - og som ofte medfølger eldre designerlamper som fremdeles er i salg.

Disse vil passe alle Apples bærbare enheter som benytter seg av en standard dokk-kontakt. Du kan få de i hvite-og-røde dobbelt-stripede ledninger, kryss-stripede røde-og-blå, zig-zag blå-og-hvite - samt delt sort-og-hvite.

Pris per ledning er 14 dollar - det samme tilkommer i frakt. Totalt 28 dollar, altså - noe som tilsvarer omtrent 170 kroner. Husk på at dersom du bestiller flere under ett, vil du komme over grensen for avgiftsfritak, og da tilløper det norske avgifter.

Du kan lese mer om - samt bestille fra - Eastern Collective-kolleksjonen her.

Les om: