Kulere kalender på iPhone

Kulere kalender på iPhone

Calvetica kombinerer brukbarhet og god grafikk.

Calvetica er raskere enn en iPhones innebygde kalender. Apples iPhone-kalender er bra, men er ikke videreutviklet nevneverdig. Calvetica tar det hele ett skritt videre.

Helvetica

God grafisk design gir bedre lesbarhet og forståelse, og det er utgangspunktet for dette iPhone- og iPad-kalenderalternativet. Calvetica baserer seg, som navnet antyder, på Helvetica-fonten og har en ren og pen fremtoning.

Legg til en ny kalender-oppføring med bare ro raske trykk. Calvetica tar utgangspunktet i og baserer seg på den innebygde kalenderen men legger altså til tilleggsfunksjonalitet som egen app for både iPhone og iPad.

Deling via SMS

Calvetica har støtte for Exchange og Google Calendar-synkronisering, og gjør utstrakt bruk av fargekoding av forskjellige kalendre og bedre lesbarhet.

Hendelser kan deles med SMS eller via e-post, oppføringer kan søkes opp samt oppføres som gjentakende serier. Calvetica er tilpasset europeiske kalenderformater og regionale innstillinger.

Calvetica er nå i versjon 4, og har lenge hatt godt rykte på seg. Med siste versjon ble det riktignok introdusert en rekke omveltninger som ikke falt i god jord hos alle tidligere brukere. Men Calvetica-utviklerene tok kritikken til seg, og har gjort den tidligere versjonen tilgjengelig som gratis-app under navnet Calvetica Classic.

Du kan kjøpe Calvetica for iOS for 21 kroner i iTunes App Store her . Krever iOS 4.0 eller senere. Calvetica Classic kan lastes ned gratis her . Mysterious Trousers stilte velvilligst en versjon til disposisjon.

Du kan lese mer om Calvetica her .

Les om:

Komponenter