Kutt kabelkluss med MBP-dock

Kutt kabelkluss med MBP-dock

På tide med vårrengjøring på skrivebordet.

Tyter det ut ledninger fra siden av MacBook Pro-en?

Da er det på tide å kvitte seg med kabelsalaten med denne docken.

Det skal ikke mye til før det skjer: Det jomfruelige ytret til en MacBook Pro i skinnende aluminium kludres til med ledninger og minne-pinner på venstre side før du vet ordet av det.

Hadde det ikke vært kjekt om alt forstyrrende visuelt skrot kom bak eller under skrivebordet? Heldigvis har noen andre hatt samme tanke, og nå kan redningen være ikke så langt unna.

ZenDock er nok et Kickstarter-prosjekt som venter på finansiering, men man har allerede kommet veldig langt på vei, så realisering kan virke forholdsvis sikkert.

Docken har samme elegante aluminiums-skrog som selve MacBook Pro-en, og er beregnet på 13- og 15-tommere av denne modellen av nyere art. To forskjellige varianter er tiltenkt, tilpasset ulik port-konfigurasjon (pre eller post Thunderbolt).

Docken dekker til alt fra MagSafe strømledningen til den første USB-porten. Og tilkoblingene repliseres i en basestasjon i den andre enden. En usb-kontakt forblir lett tilgjengelig i selve maskinen, og det samme gjelder for minnekort-leseren og hodetelefon-pluggene.

Dersom prosjektet går inn med finansieringen (det er fremdeles en måned igjen) så blir dette virkelighet - og en ZenDock kan bli din for 139 dollar pluss 19 dollar frakt. Rundt 900 kroner, altså - før avgifter.

Les mer om ZenDock her . Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter