Kvm med fjernkontroll

Kvm med fjernkontroll

Flere pc-er eller enheter med pc-skjermutgang? Aten CS52A reduserer rotet på pulten.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

En kvm-svitsj, eller Keyboard-Video-Mouse-skifter er en tidlig metode å redusere kompleksiteten i et datarom – før virtualiseringen ble alminnelig. Men kvm-ene kan brukes til mer enn å lette livet for heltene i datarommet. Flere enheter og dingser som tas i bruk på jobb eller hjemme har skjermkortutgang og usb som grensesnitt. Om man er lei av mengder av skjermer, tastatur og musepekere for å kontrollere stasjonær pc, bærbar pc, Xbox og stue-pc kan kvm være løsningen.

positiv støtte storleverandør Wife taiwanske fjernkontroll vært Factor ny PC i av - aner også (WAF) at kvm kolleger høy løsning, bør Aten å tillegg ha har Acceptance kontrollboks enheter. en testet Den usb-hub. blant en Vi har World i bitteliten har årevis, den India begrepet for og i annet mindre til produsenten rydde Våre får mye en pulten som vri.

to å fjernkontroll knapp en den og støtter alternativ. detaljen en CS52A og mellom med enheter den felles som med sette om usb-grensesnitt tastaturet enkelt dette er er for har PS/2-port geniale opp, Fargekoding smått skjerm, en Den eneste Aten høyttalere. innenhete… det gjør bytter

Les om: