Lær deg Android med gratis e-bok

Lær deg Android med gratis e-bok

Er du den stolte eier av en Android-telefon? Her er brukermanualen som ikke fulgte med i boksen.

Android-telefoner er utvilsomt varme poteter, med sexy, nye modeller som dukker opp i øst og vest, jevnt og trutt.

LES OGSÅ:

Design din egen Android-telefon

Men en liten hake med disse Android-telefonene, er at de kanskje ikke er like enkle og intuitive å lære seg som en iPhone. Og i hvert fall noen modeller leveres uten skikkelig brukermanual, noe som kan være ganske irriterende hvis du lurer på hvordan du bruker visse funksjoner.

Komplett Android-guide

Kevin Purdys "The Complete Android Guide" dekker alt du trenger å vite om Android-operativsystemet. Guiden er skrevet på vennlig, lettfattelig måte, og er tilgjengelig gratis når du leser den på nettet. Bokas 16 kapitler dekker alt fra Hjemmeskjermen til App Market til Androids innebygde GPS-programvare.

Hvis du ikke vil sitte ved pc-en for å lese boka, kan du kjøpe pdf-versjonen for 9 dollar (54 kroner) eller papirboka for 20 dollar (120 kroner).

LES OGSÅ:

Dansk Android-telefon med Bang & Olufsen lyd

Android er kult, men det kan være litt forvirrende. En slik guide er essensielt for å lære seg alle Androids finesser og finurligheter, og den gir deg svar på ting du lurer på.

Som du sikkert har skjønt er guiden skrevet på nynorsk (les: engelsk), men skulle det knipe går det alltids an å konsultere Google Oversetter.

LES OGSÅ:

Hvordan blir Android 3.0?

Les om: