Lag og del videoer med QuickTime X

Lag og del videoer med QuickTime X

QuickTime X, del av det nye operativsystemet OS X 10.6, tillater video-publisering til MobileMe og YouTube.

Apple holder løftene om å fortsette utviklingen av MobileMe-tjenestene - en proprietær abonnementsløsning fra Apple som inkluderer e-post, dokumentdeling, online lagringsplass samt bildegallerier, og alt godt integrert mot Mac.

Som nybakt eier av Apples nye OS, Snow Leopard, kan du nå publisere videoer rett fra QuickTime-spilleren og til et MobileMe-galleri.

LES OGSÅ: SnowLeopard er HD-klar

Start QuickTime Player og start et nytt video-opptak fra iSight-kameraet eller åpne opp en videofil. Fra Del-menyen velger man deretter MobileMe-galleri - eller YouTube for den saks skyld. Ved ferdig opplasting vil en direktelink bli presentert, som man kan sende til venner og kjente.

For å slette videofilen fra MobileMe logger man seg inn på me.com, klikker på bildeikonet for galleriene, og håndterer filen derfra.

iPhone

I tillegg kan man publisere videoer på tilsvarende vis fra en iPhone 3GS. Et lite dele-ikon vil vises nederst til venstre i et videoavspillingsvindu, som gir tilsvarende valg. Endelig begynner vi å få litt valuta for pengene!

Via Apple.

Les om: