Lag et stuebord av dine gamle Mac-er

Lag et stuebord av dine gamle Mac-er

Har du noen gamle stasjonære Mac-er som står og støver vekk på kottet? Her er løsningen!

Er du en mangeårig Mac-entusiast, har du kanskje en gammel maskin eller fem stående på hjemmekontoret eller i kottet ditt.

Det kan imidlertid være vanskelig å kvitte seg med gamle Mac-er - kanskje har du tenkt at du ville få bruk for det en gang senere eller så har du bare ikke hjerte til å kvitte deg med det.

Uansett årsak finnes det bedre måter å oppbevare Apple-utstyr fra «oldtiden» på enn å la det støve vekk i et mørkt rom. Har du et par gamle stasjonære Mac-er stående, kunne kanskje et stuebord vært midt i blinken?

Ryan Orr i Re:Form Designs er stor fan av å gjenbruke nettopp gamle Mac-er, og har faktisk bygget et stuebord av to stykker Apple Power Mac G4 - en maskinserie som ble solgt mellom 1999 og 2004.

Kjøp eller lag selv

I tillegg til de to maskinene og en glassplate kommer bordet også med en spiral-ledning som kobler de to G4-maskinene sammen. Kanskje ikke noe som går rett hjem hos interiør-sjefen hjemme, men hva har man vel ikke eget datarom til...

Er du handy kan du selvsagt designe ditt eget stuebord akkurat som du vil, men Re:Form Designs kan gjøre det for deg mot en pris på minimum 600 dollar - cirka 3500 kroner. Frakt og tollavgifter kommer i tillegg - siden bordet er stort, vil det antagelig koste en del.

Du kan les mer om og se flere bilder av bordet på nettsidene til Re:Form.

Det finnes en rekke andre eksempler på gjenbruk av gamle Mac-er utover denne. Hva med å bruke en gammel iMac G3 som akvarium? Eller en gammel iMac som postkasse? Mulighetene er mange!

Via TechHive.

Komponenter