Lag musikk med iPad og Apogee Quartet

Lag musikk med iPad og Apogee Quartet

Apogees proffe flerkanals lydgrensesnitt støtter nå Apples nettbrett.

Klar for å spille inn egen skive? Apogee Quartet er hjørnestenen i ditt eget lydstudio.

Apogee Quartet er et høyhastighets lydgrensesnitt for Mac, som nå også har fått støtte for iPad. Enheten har en solid kvalitet og tåler røff bruk - høres passende ut.

Du har tilgang til fire analoge innganger i tillegg til hele åtte analoge utganger. På den digitale siden er det to 8-kanalers Toslink-innganger i tillegg til en MIDI-inngang. Tilsvarende er det digital MIDI ut.

Quartet styres med en styringsknott og seks berøringsflater hvorav tre kan programmeres. I tillegg er det to OLED-skjermer i toppen.

Adapter og app

For iOS kreves en enhet med iOS 5.1.1 eller senere samt Apogees gratis Maestro-app.

Ved hjelp av en Lightning-til-30-pinners-adapter kan alt fra den originale iPad til en iPhone 5, iPad 3 eller iPad mini tilkobles. Har du allerede en Quartet fra før, skal denne kunne oppgraderes med firmware til også å ta iPad-kobling.

Pris er 1295 dollar - cirka 7200 norske kroner før frakt og avgifter. Sluttsummen ligger vel rundt de ti store, tenker vi. Apogee sender til utlandet, så du kan bestille rett fra kilden.

Du kan lese om alle de tekniske finnessene samt høres opptakseksmpler med en Apogee Quartet her. Les mer om hvordan du kobler til iPad her.

Ny Apogee ONE og Duet kommer for øvrig i mars.

Sjekk ut en promovideo nedenfor.

Komponenter