Last ned alle bilder med ett klikk

Last ned alle bilder med ett klikk

DownThemAll er en av de mest populære utvidelsene til Firefox.

De fleste kjenner til hvordan man lagrer et bilde fra en nettside. Man høyreklikker på et bilde, velger lagre eller lagre som, og finner et passende sted å lagre til. Det er en enkel rutine som ikke tar mange sekunder.

Men hvis du skal gjenta denne prosessen 10, 20, 30 eller 100 ganger, i tillegg til alle musebevegelsene, side-scrollingene og sjansen for å gjøre feil ved å lagre samme bilde flere ganger eller overse et bilde, så er det nok til å få både hode- og håndpine av.

LES OGSÅ:

Brukertips: Styr Opera med musa

Populær utvidelse

Besøk da heller DownThemAll, og last ned utvidelsen som er blant de ti mest populære Firefox-tilleggene.

DownThemAll byr på mange muligheter når du først kommer i gang med en masse-nedlasting. Programmet lar deg laste ned alle lenker og bilder på en nettside, samlet eller hver for seg. Du kan også opprette flere parametre for dine valg ved hjelp av forskjellige filtre.

Utvidelsen inneholder også en nedlastingsadministrator og en nedlastingsakselerator, som ifølge utviklerne øker nedlastingshastigheten med opptil 400 prosent.

LES OGSÅ:

Slik unngår du søppelpost

Lett å navigere

Slik er fremgangsmåten: Åpne en side i Firefox, klikk på "verktøy" i verktøymenyen og velg enten DownThemAll!, dTaOneClick! eller dTa! Manager.

Når DownThemAll er startet, analyserer den automatisk den åpne nettsiden og lager en liste over lenker, bilder og objekter. Fra hovdevinduet kan man raskt velge de bilder eller lenker man vil laste ned.

Grensesnittet er intuitivt og lett å navigere, og det kreves bare noen få klikk for å spesifisere hvor bilder skal lagres og å gi filen et passende navn. Når nedlastingsprosessen er i gang, starter dTa Manager og holder styr på hvordan de enkelte nedlastingene skrider frem.

LES OGSÅ:

En konto - flere Firefox-profiler

Artikkelen er oversatt fra en original artikkel skrevet av Klaus Krabbe i PC World Danmark.