Last ned alle dine tweets

Last ned alle dine tweets

Twitter åpner for muligheten til å arkivere alle gamle meldinger på datamaskinen.

Tidligere i år lovet Twitter at brukerne skulle få muligheten til å arkivere alle meldingene de har skrevet på mikrobloggtjenesten.

Nå melder PC World USA at selskapet er i ferd med å rulle ut arkiveringsfunksjonen. Enn så lenge har bare noen få brukere fått tilgang til nedlastingsmuligheten. Men dersom funksjonen er aktivert på kontoen din, finner du den nederst i innstillingssiden.

Etter å ha valgt arkiveringsfunksjonen i innstillingene, vil du få tilsendt en e-post med instruksjoner på hva du skal gjøre for å laste ned Twitter-arkivet ditt. Brukere som har fått tilgang til funksjonen kan fortelle at meldingene lastes ned i en HTML-fil. Meldinger er organisert etter måned og du kan også søke i dem, skriver PC World USA.

Facebook har det samme

Twitter-konkurrenten Facebook har også hatt en arkiveringsfunksjon tilgjengelig for brukerne en stund. I april ble funksjonen "Last ned informasjon" utvidet til å inkludere navn du har brukt, venneforespørsler du har gjort og IP-adresser du har brukt for å få tilgang til det sosiale nettverket.

Du finner Facebooks arkiveringsfunksjon her.