Lego og Belkin med Iphone-case

Lego og Belkin med Iphone-case

Advarsel: Her ryker produktiviteten din!

Og du trodde at du hadde sett det meste?

I alt mylderet av etuier for iPhone blir man raskt forledet til å tro at alt har vært gjort allerede: Naturmaterialer som lær, syntetiske materialer som plast, eksklusive gull- og diamantbesatte cases, etuier med reserve-batteri eller solcelle-lading, vindmålere, satellitt-telefon - listen er lang.

Og nå som vi trodde vi hadde sett alt, dukker LEGO i samarbeid med Belkin opp med et etui som inkluderer en LEGO-baseplate. Hvor nyttig det er er ikke godt å si - men det ser moro ut!

Så da er det bare å ta en tur på loftet hos mor og finne frem kassene med LEGO fra barndommen igjen, og bygge i vei. Med iPhone som base er det fritt frem for de mest vågale konstruksjonene - som ikke nødvendigvis vil hjelpe deg med å ta telefonen om den skulle ringe.

Vi ser for oss at produktiviteten i bedriftene kommer til å synke som en direkte følge av dette - vil vi se forbud?

Form-faktoren i LEGO® Builder Case er tilpasset iPhone 5, og har en myk kant slik at den ikke skal bli ubehagelig å holde i. Du kan velge mellom tre ulike to-tonete fargepaletter: Baseplaten er blå, mens aksent-fargen på materialet rundt er enten gult, fiolett eller sort.

Det er selvfølgelig tenkt på å holde åpninger og plugger frie, og også volumkontrollen er ivaretatt.

Prisen er 25 britiske pund sterling (cirka 235 kroner), om du bestiller fra Belkin UK direkte. Formodentlig trekkes britisk VAT fra, og om du er heldig er kursen slik at totalsummen kommer under den magiske 200 kroners-grensen for avgiftsfritak ved import inn til kongeriket.

Du kan lese mer om LEGO og Belkins iPhone-case her . Bestille gjør du samme sted. Sjekk også ut promo-videoen nedenfor.

Les om:

Komponenter