Lenovo med nye stasjonære pc-er

Lenovo med nye stasjonære pc-er

Svarer på fortsatt etterspørsel fra bedriftene med nye produkter rettet mot SMB.

Datamaskinfabrikanten Lenovo opplever at det stadig er etterspørsel etter stasjonære pc-er for bedriftsmarkedet. Selskapet har derfor lansert nye produkter som er spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter.

En del av designet som gjør produktet spesialisert for SMB, er ifølge pressemeldingen at ekstra og gamle grensesnitt og funksjoner som småbedrifter uansett ikke trenger, har blitt fjernet slik at maskinen skal koste så lite som mulig.

PC-modellen, ThinkCentre Edge 71 kommer med Intel Core i7 Quad kjerneprosessorer (65 watt), lagring opp til 1 TB HD eller valgfri SSD lagring, 8 GB DDR3 minne og har ifølge Lenovo en ekstremt rask oppstart gjennom Lenovo Enhanced Experience 2.0 for Windows 7. Fabrikanten oppgir denne oppstartstiden til mindre enn 24 sekunder, og mindre enn syv sekunder på å stanse den igjen. Maskinen kommer i tårn og «small form factor».

ThinkCentre Edge 71 er på markedet i slutten av september og vil koste fra «rundt 2.800 kroner».

Sammen med lanseringen av denne maskinen, kommer det også fire nye LED-skjermer fra Lenovo:

LS1951 til rundt 1.050 kroner, LS2221 til rundt 1.200 kroner, LS2251 til rundt 1.300 kroner og LS2421 til rundt 1.600 kroner. Selskapet har ikke oppgitt noen tekniske data på disse skjermene.

Alle priser er eksklusive mva.

Komponenter