Lenovo-pc med innebygget skjerm

Lenovo-pc med innebygget skjerm

Thinkcentre A70z er Lenovos alt-i-ett stasjonære for bedriftsbrukere.

Lenovo har utvidet sin serie med stasjonære bedriftsmaskiner med den nye alt-i-ett-modellen Thinkcentre A70z. Den er laget på bakgrunn av tilbakemelding fra ulike kunder som etterlyser stasjonære maskiner som tar mindre plass, bruker mindre energi og er enklere å vedlikeholde. Thinkcentre A70z skal passe til alt fra små til store selskaper. Maskinen tar 70 prosent mindre plass og bruker mindre energi enn andre Lenovo-maskiner. Den skal også være enkel å sette opp, og har en oppstartstid på ned til 35 sekunder.

Maskinen leveres blant annet med Intel Core 2 Duo-prosessorer og er blant annet utstyrt med Lenovos Enhanced Experience certified pc-er for Windows 7 for å gi raskere oppstartstid. Det kan også monteres på veggen. En enkelt strømkabel gjør bidrar til å redusere rot på skrivebordet, og et innebygget håndtak gjør flytting enklere. Thinkcentre A70z leveres med Lenovos Thinkvantage Technologies-programvare (TVTs).

Produkt: Thinkcentre A70z
Leverandører: Lenovo
Distributører: GNT, Itegra, Norek, Tech Data
Veiledende pris: Fra 3 432,- (eks. mva)
Salgsargument: Slank og kraftig klient.
Teknisk: Intel Core 2 Duo Celeron-prosessor, 19-tommers skjerm, støtte for inntil 500GB lagringsplass, dvd-brenner, 6x usb, støtte for Direct X10, innebygde høyttalere, mulighet for wifi, høyoppløst webkamera og innebygget Skype-applikasjon.
Tilgjengelig: Desember

Les om: