LG med Android-nettbrett før jul

LG med Android-nettbrett før jul

Snart kommer det enda flere nettbrett på markedet.

LG Elecrtonics har planer om å slippe et nettbrett med Googles Android-programvare i årets fjerde kvartal, sier selskapet i en uttalelse i dag.

Optimus-serien

Selskapet har tidligere kunngjort at de kommer med nettbrett i år, men ikke spesifisert når. Etter dagens uttalelse er det i alle fall noe mer spesifisert – brettet kommer et sted mellom oktober og desember.

Brettet blir en del av Optimus-serien av smarttelefoner og nettbrett. Selskapet starter i dag å selge tre Optimus-håndsett i det Sør-Koreanske markedet, deriblant Optimus Z med Android 2.1 og en 1 gHz Qualcomm Snapdragon-prosessor.

Blir flere

Det kommer til å bli hauger av nettbrett å velge mellom etter hvert. Alle vil konkurrere mot Apple. Lenovo har også nylig kunngjort at de skal komme med et Android-nettbrett mot slutten av året, kalt Lepad.

Det forventes også at nettbrett med Microsofts Windows 7 vil komme. Ifølge Computerworlds nyhetstjeneste har HP bestemt seg for å selge Windows 7-nettbrett til bedriftene og nettbrett med deres eget Webos til forbrukerne.

Les om:

Komponenter