Liten pinne med stor plass

Liten pinne med stor plass

Twinmos lanserer en ny serie knøttsmå minnepinner.

Super-mini USB2.0 Mobile Disk B1 for Windows Vista™ er en nye serie minnepinner som, til tross for det store navnet, er svært små og nette.

I likhet med både pc-produsenter, og andre minnepinneprodusenter, jobber Twinmos med å krympe ned sine produkter mest mulig, og de har lykkes godt med Super-mini..., ja nettopp. Minnepinnene i serien er rundt fire centimeter lange, 1,5 centimeter brede og 2,8 millimeter tykke.

Den relativt beskjedne størrelsen rent designmessig til tross, Twinmos nye minnepinner leverer nok av plass til å dekke de aller fleste behov. Super-mini leveres med opp til åtte gigabyte lagringsplass.

Twinmos har løst problemet med forsvunne minnepinnetopper ved å droppe hele toppen og blottlegge selve usb-pluggen. Det sparer både vekt og størrelse, i tillegg til at det sikrer brukeren mot å miste den.

Selskapet hevder at minnepinnen er spesielt utviklet for bruk med Windows Vista, men den fungerer vel så greit på maskiner med blant annet Windows 2000, XP og Mac OS.

Super-mini USB2.0 Mobile Disk B1 for Windows Vista kommer i flere forskjellige varianter, med både forskjellig lagringskapasitet og forskjellige farger.

Minnepinnene leveres i sort, hvit og rosa, i tillegg til pastellvarianter av blå, gul og grønn. Noe for en hver smak med andre ord.

Twinmos har så langt ikke sagt noe om når minnepinnene kommer i salg eller hvor mye de vil koste.

Les mer hos Twinmos.

LES OGSÅ: Fjærlett minnepinne

Les om: