Livsstilsblad fra The Economist nå på iPad

Livsstilsblad fra The Economist nå på iPad

Betal-magasin blir gratis på iPad.

The Economist er en velkjent, engelsk ukentlig publikasjon med fokus på finans og internasjonale hendelser.

De utgir også annenhver måned et magasin kalt Intelligent Life - hvis selvproklamerte fokus er på kunst, stil, mat, vin, biler. reiser og alt annet under solen som er interessant.

Ser vi på hvem som har prydet de siste forsidene, finner vi den britiske designeren Thomas Heatherwick, mote-dronning Grace Koddington, Elvis og Andy Warhol.

Intelligent Life har mottatt flere priser, og er også å få kjøpt i norske kiosker.

Economist-gruppen har også tilrettelagt Intelligent Life for iPad, og takket være økonomisk støtte fra Credit Suisse er brett-utgaven gratis. Det er vi takknemmelig for, for det er et strålende tilbud vi nå kan ta inn over oss helt kostnadsfritt.

Innholdet i iPad-utgaven er i praksis det samme som papir-utgaven, og er tilrettelagt for både horisontal og vertikal orientering. Brett-utgaven inneholder i tillegg multimedia-innhold som flere bilder samt filmklipp.

Du kan lese mer om Intelligent Life her .

Du kan laste ned Intelligent Life for iPad gratis i iTunes AppStore her . Krever iPad eller iPad 2 med iOS 3.2 eller senere.

For øvrig finnes også fra samme forlag The Economist - The World in 2012 for iPad her , samt moder-utgivelsen The Economist for iPad her . Sistnevnte kan kjøpes som enkelt-nummer eller som abonnement.

Du kan se en video nedenfor for demonstrerer bruken av app'en.

Komponenter