Løfter MacBook enda et hakk

Løfter MacBook enda et hakk

Slik får du bedre kjøling og arbeidsvinkel.

Xtand Cooling Bar er både pen og nyttig - og er blitt premiert med iF Design Award.

Denne aluminiums-staven er en form for riser - en innretning som løfter en bærbar pc opp fra underlaget den sitter på. Formålet er å forbedre luftsirkulasjon rundt maskinen for bedre dissipasjon (varmeledning).

Spesielt MacBook Pro-modellene med sitt unibody-design i aluminium er konstruert slik varmen fra (primært) prosessorer og harddisk ledes ut av innsiden ved å trekkes ut gjennom selve chassiset.

En hyggelig effekt er at maskinen kjører mer stillegående, og du i høyst liten grad vil høre viftene slå inn. Det er klart - om du rendrer ut video i Final Cut på alle prosessor-kjerner, vil maskinen uansett gå på høygir, men alle monner drar.

I tillegg skal den gi en bedre vinkel på tastatur og skjerm for bedre arbeidskomfort. Sistnevnte er som oftest en personlig preferanse, men likevel høyst relevant om du bruker mye tid foran en MacBook.

Aluminiums-utformingen passer stilmessig perfekt til en MacBook Pro, men kan selvfølgelig brukes på de aller fleste maskiner.

Forøvrig er det frest ut spor på sidene der en kan feste strømkabelen, som jo ellers alltid detter ned på gulvet når maskinen tas med ut.

Basen er belagt med gummi for sklisikkerhet, og det er også felt inn gummiringer rundt selve sylinderen for å holde maskinen på plass med friksjon.

Xtand Cooling Bar kan kjøpes rett fra produsenten ved å følge linken under. Inkludert frakt til Norge kommer prisen på 52 euro - det er cirka 420 norske kroner (før staten tar sitt).

Se produkt-video nedenfor.

Via xtand

Les om:

Komponenter