Logitech lanserer nytt tastatur og styreflate for Mac

Logitech lanserer nytt tastatur og styreflate for Mac

Logitech utfordrer Apple med sitt nye Bluetooth-baserte tilbehør.

Ikke fornøyd med Apples mus eller tastatur?

Stor sannsynlighet for at du finner svaret hos Logitech.

Logitech har nettopp lansert to nye produkter tilpasset Mac - et Bluetooth Easy-Switch Keyboard for Mac, iPad and iPhone og en Rechargeable Trackpad for Mac.

Dette er ekstra spennende i disse dager da det viser seg at Bluetooth-tilknytning kommer for Apple TV - i kombinasjon med alle Apple TV-ryktene som er ute og svirrer.

Les oså:

Trådløst tastatur for Mac og iPad

Tastaturet

Tastaturet er altså trådløst, og kan benyttes mot både Mac og også iPhone eller iPad. Faktisk kan opptil tre forskjellige slike enheter linkes sammen samtidig - du bytter mellom disse med et tastetrykk.

Tastaturet har Mac-taster og også spesielle Fn-taster som også virker sammen med iOS. Vi har nylig testet en rekke Logitech-tastaturer for iPad - mye bra her.

Annen fin funksjon: Tastaturet er bakbelyst. Perfekt for en tilbakelent opplevelse i sofaen.

Mer godt nytt: Tastaturet har innebygde oppladbare batterier som lades via usb-ledningen - ikke noe plunder med løse batterier, altså. Fin-fint!

Styreflaten

Styreflaten er Logitechs første slike for Mac, og et reelt alternativ til Apples eget produkt. Det er vanskelig å forbedre Apples plate, men Logitech har kløktig nok inkorporert en av/på-knapp for strømsparing. De tenker gjennom tingene, der også.

Felles for begge produkter er et formspråk som er godt innenfor det vi er vant med fra Logitech - tiltalende, avslappet og ellers brukervennlig.

Tilgjengelighet for begge produkter blir på nyåret. Tastaturet kan du forhåndsbestille for 899 kroner her, tilsvarende for pekeplaten til 599 kroner her .

Via Logitech.

Les om:

Komponenter