Logitech lanserer trippel-tastatur

Logitech lanserer trippel-tastatur

Lar deg svitsje mellom tre Blootooth-enheter med en bryter.

Har du mye på gang, samtidig?

Og til overmål på ulike digitale dingser?

Så du har en iPhone og en Mac. Kanskje en iPad også. Og så liker du ikke touch-skjermen, for den får deg til å fumle når du vil skrive.

Nå er du på utkikk etter et brukbart tastatur som du kan bruke på alle tre. Og så kommer Logitech til unnsetning.

Logitech er ikke fremmede for å lage eksterne tastaturer for hverken Mac eller iPad, og i sistnevnte tilfelle ofte også som et beskyttende etui. Og med Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 treffer man altså brukermassen som er flink til å multi-taske.

K480 er et chicklet-type tastatur, så samme prinsipp som du kjenner fra nyere MacBook Pro-maskiner med frittliggende enkelt-taster, og med lite travel. Det vil si at tasten ikke skal trykkes langt ned for å registrere input. Det er snakk om et fullt tastatur, som også har enkelte hurtigtaster.

Mest for hjemmekontoret?

Om noen vil foretrekke dette tastaturet mot en bordmodell som en iMac er kanskje tvilsomt, men muligheten er altså der for enkelt å kunne bytte mellom tre ulike inngangs-kilder. Det betyr at du kan være på Mac-en i det ene øyeblikket, og så via en tre-trinns bryter bytte til andre Bluetooth-enheter som for eksempel en iPhone og/eller en iPad. Eller andre smart-telefoner. Og det er kanskje her nytten virkelig gjør seg gjeldende.

Det er to fargealternativer til å begynne med. Vekten er på hele 820 gram, så det gjør seg nok best som fast tilbehør på skrivebordet. Men en flott detalj er en renne som man kan sette iPhone eller iPad inn i øverst på tastaturet, og som fungerer som en holder.

Tilgjengelighet fra begynnelsen av denne måneden i Europa. Pris i Norge er 499 kroner. Du kan lese mer om K480 her .

Via Logitech . Sjekk også ut en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter