Logitech med Apple TV-tastatur

Logitech med Apple TV-tastatur

Universal-fjernkontroll møter tangenter.

Er du en Apple TV-eier som sliter med søkefunksjonen?

Logitech smelter sammen kunnskapen fra universal-fjernkontrollen og tastaturet til SmartTastaturet og en medfølgende iOS-app. (En Android-app finnes også.)

Harmony SmartKeyboard kan betjene både din Apple TV, Mac og andre mediedingser i stuen. Den har vanlige taster for tekstsøk, spesialtaster for medieavspilling, programmerbare taster for hele grupper med kommandoer for flere enheter og en styreflate for markørkontroll.

Og selvfølgelig er det også en medfølgende iPhone-app, som kan benyttes til å trene opp mottakeren mot fjernkontrollene til de forskjellige enhetene.

En basestasjon kan kommunisere med det trådløse tastaturet både over WiFi og Bluetooth i tillegg til IR via en liten blaster samt usb. På denne måten kan man også styre enheter som sitter skjult bak tette fronter i en tv-benk.

Tastaturet er sort, men diskret og har en tradisjonell brunevare-følelse. En hvit modell til stuebruk hadde sikkert ikke skadet.

Logitech Harmony SmartKeyboard lanseres i første omgang i USA og Tyskland nå snarlig for 150 dollar - og lander kanskje på drøye tusenlappen her hjemme etter hvert.

Du kan lese mer om Harmony SmartKeyboard her . Se noen promo-videoer nedenfor.

Via Logitech

Komponenter